tiistai 8. helmikuuta 2011

Kuulumisia

Täytyy tähän alkuun heti ihmetellä, että koko ajan tekisi mieli päivittää asioita. :D
Onkohan tämä vain ohimenevä alkuinnostus? Toivottavasti ei.

Viime aikoina ollaan vietetty suurimmalta osin hiljaiseloa. Tammikuun puolivälissä käytiin Iinan ja Lilin kanssa pyörähtämässä Lahden näytelmissä. Näyttelykalenteria ei ole vielä tarkemmin lyöty lukkoon, mutta jollain kokoonpanolla lähdetään erkkariin ja sen jälkeen Tampereen KV. Näyttely-ykkösruusukkeita olisi toiveissa tälle vuodelle niille, joilta se vielä puuttuu eli Iinalle ja Lilille. Lilillä onkin jo yksi kiinnitys Lahdesta, Iina tarvitsisi vielä kolme.. ;D

Susu käytiin astuttamassa viime viikolla ja varsin lupaavalta näyttää. Siitä on kuoriutunut nuoleskeleva sylikoira, mikä ei normaalisti ole sen tyylistä lainkaan. Tosin muistelen, että viime kerralla oli samanlaisia oireita ja pentuja ei kuitenkaan tullut.. Mutta pidetään peukkuja ja toivotaan parasta. :)

Penturintamalla eletään muutoinkin jännittäviä aikoja. Sissille odotellaan juoksuja alkavaksi, mahdollisesti ihan lähiaikoina! Tosin mikäli siinä yhtään äitinsä piirteitä on, ei pidä mitään kiirettä.. 
Muitakin pentusuunnitelmia on loppuvuoteen, mutta niistä lisää sitten myöhemmin. :)

Agilitypuolella olemme Hipun kanssa kunnostautuneet ja alamme nyt treenailla viikoittain Susun ollessa lomalla kaiken varalta. Sen kanssa on vielä piiiitkä matka yhtään mihinkään, mutta onneksi ei ole kiire. Hipun into kentällä on jotain aivan mahtavaa, siitä tulee vielä hieno agilitykoira. Susun kanssa tarkoitus on mammaloman jälkeen ottaa kepit teho-treeniin ja sen jälkeen suunnata ihan virallisiin kisoihin. Tai pitihän meillä kisata jo keväällä, mutta harrastukset (kasvatus ja agility) sotkevat toinen toisiaan, niin suunnitelmat muuttuivat. No, syksyllä viimeistään kisataan - ihan oikeasti. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti