perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kaaosta

Huoh, ihana huokaista kun tämä viikko on vihdoin takanapäin. Paljon siihen onkin mahtunut mutta aloitetaanpa ihan alusta....

Viime viikonloppuna Susun maha alkoi oireilla. Sai ilmeisesti ripulin liiasta ruoasta (?) sillä pentujen syntymisen jälkeen oli muutaman päivän kuitenkin ok. Siitä alkoi sitten sotkuinen kierre, jota ei helpottanut minun töihin menoni, jonka vuoksi koirat olivat pitkää päivää keskenään.

Alkuun tuntui, ettei mikään auttanut löysään mahaan, vaikka lähes kaikki kokeiltiin. Keskiviikkona alkoi jo näyttää paremmalta ja sen jälkeen ollaan oltu voiton puolella. Susun mahan ongelmat aiheuttivat sitten kivan lumipalloefektin, kun ruokintaa jouduttiin vähentämään (maha ei kestänyt oikeastaan mitään) ja sen vuoksi maidontulo sitten ehtyi. Pentujen painot nousivat kyllä koko ajan, mutta hyvin hitaasti ja keskiviikkona työpäivän aikana ne jopa laskivat. Maidontulo on saatu sitten palaamaan, kun ruokaa saadaan pysymään nyt sisällä ja pentujen painot ovat nousussa. :)

Töiden alku tuli huonoon saumaan, mutta onneksi Susu on kuitenkin hoitanut pentuja mallikkaasti. Vapaa-aika on jäänyt kiireiden vuoksi vähäiseksi (eikä sitä auttanut yhtään, että kotiintullessa joutui monta tuntia siivoamaan koirien sotkuja kun muutkin päättivät reagoida mahallaan minun yhtäkkiseen poissaolooni.. ) ja sen vuoksi viikkoiskuvat otettiin vasta tänään.

Olkaapa hyvä! :)

D-pentue 1vko
merle narttu

merle uros

tri narttu

isompi tri uros

pienempi tri uros

2 kommenttia:

  1. Hyvä kuulla et mahavaivoista selvittiin :) ja et marsujengi jatkaa kasvuaan! Jeejee. Ensitapaamista odotellessa.. :)

    VastaaPoista
  2. Voi toisia, kun ovat niin pikkuisia ja ihania! Hyvä juttu että Susun mahavaivat jo hellittivät. Rapsutuksia kaikille! :)

    VastaaPoista