keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kova meno

Hipun odotusaika alkaa olla jo lopuillaan ja kova vilinä käy mahassa! Liikkeitä on tuntunut parista kohtaa, mutta kovin isoa pentuetta en siellä usko olevan. Kaksi-kolme pentua on oma veikkaukseni.
Meidän oli tarkoitus mennä loppuajasta röntgeniin tilanteen selvittämiseksi, mutta useita eläinlääkäreitä konsultoineena jätimme sitten sen välistä. Määrä ei olisi ollut meille se juttu, vaan olisimme halunneet jotain kokoarvioita pennuista. Luotettavia tai edes suurinpiirtein paikkaansapitäviä arvioita ei kuulemma röntgenilläkään saa, joten toivomme että kakarat mahtuvat ulos samasta reiästä kun ne on sisäänkin saatu. :D

Nimiäkin on jo mietitty, kiva teema olisi jo valmiina! Katsotaan täsmääkö sukupuolet sen kanssa, mitä olin arvaillut.. ;) Värejä ei tällä kertaa tarvitse miettiä, kun soopeleita vain on tulossa. :)

2 kommenttia:

  1. Pikkasen heräs mielenkiinto kun toinen epäreilusti vaan vähän raottaa mut ei kuitenkaan paljasta kunnolla nimiasiaa :D

    VastaaPoista
  2. Anni, se toteutuuko suunniteltu nimiteema, on täysin kiinni siitä mitä syntyy. :D Näihin nimiin liittyy sukupuoli... ;)

    VastaaPoista