tiistai 15. helmikuuta 2011

Maaliskuussa jännitetään..

Kuten otsikkokin kertoo, maaliskuussa on paljon jännittämistä. :)
Silloin lähtee näytteet Iinasta Optigenille CEA-geenitestiä varten! Iinahan on silmäterve, joten se on joko kantaja tai geneettisesti terve (Susu-emä on testattu kantajaksi, Rölli-isä on geneettisesti terve). Aikaisemmin tästä pentueesta on testattu Fero (t. cocotier), joka oli kantaja.

Iina onkin koiristani (tai sijoituskoiristani) viimeinen, joka testin tarvitsee. Ninniä ja Liliä ei ole testattu, mutta niiden tiedetään olevan kantajia, joten testi ei tuo mitään uutta informaatiota heidän osaltaan.

No, ei ne jännityksen aiheet tähän loppuneet.. ;) Samalla reissulla kun Iinasta otetaan näytteet, Susu viedään ultraan! Minulla ei ole ollut tapana ultrata narttuja, kun selviäähän tuo asia pienellä odottelulla muutoinkin. Tähän ratkaisuun päätymisellä oli useita tekijöitä, ensimmäisenä ehkä se, että edellinen yrittämä jätti Susun tyhjäksi. No, päivä oli silloin myöhäinen, joten odotettavissa oleva tilanne. Toisekseen, koska tarkoituksenani on päästä Susun agilityharrastuksessa eteenpäin, haluamme palata treenikentille mahdollisimman nopeasti. Jos maha-asukkeja ei olekaan (ja toivotaan että se ultra on sitten oikeassa..), päästään treenaamista jatkamaan heti. Minulla on kyllä sellainen olo, että tämä astutus tuotti tulosta.. mutta se asia selviää kahden viikon sisään. :)

Sissin juoksuja ei edelleenkään kuulu. Se taitaa aavistella kohtalonsa ja pitkittää nitä tahallaan. ;)

3 kommenttia: